Berita

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Lifestyle News

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Khidmat Masyarakat

Pada pagi ini saya melawat rumah anak yatim dan asnaf ni dan berzakat, rumah ini diuruskan oleh ibu maryam. Dah berdaftar dengan JKM and etc....

Membantu kes 3 keluarga daif

Lama saya tak muncul kerja lapangan, tu hobi saya dan keluarga. Tapi sebab banyak tanggungjawab lain yang tertinggal lama, kami tak sempat nak ambil...

Sekali lafaz, Aiman Hakim dan Zahirah MacWilson sah bergelar suami isteri

NAMPAKNYA bukan Emma Maembong sahaja yang memilih tarikh 20 Februari 2020 untuk mendirikan rumah tangga. Pasangan pelakon popular Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza juga...

HOUSE DESIGN

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Tech and Gadgets

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Follow us

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Make it modern

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Khidmat Masyarakat

Pada pagi ini saya melawat rumah anak yatim dan asnaf ni dan berzakat, rumah ini diuruskan oleh ibu maryam. Dah berdaftar dengan JKM and etc....

Latest Reviews

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Performance Training

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Khidmat Masyarakat

Pada pagi ini saya melawat rumah anak yatim dan asnaf ni dan berzakat, rumah ini diuruskan oleh ibu maryam. Dah berdaftar dengan JKM and etc....

Membantu kes 3 keluarga daif

Lama saya tak muncul kerja lapangan, tu hobi saya dan keluarga. Tapi sebab banyak tanggungjawab lain yang tertinggal lama, kami tak sempat nak ambil...

Holiday Recipes

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...
Advertisment

WRC Racing

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Khidmat Masyarakat

Pada pagi ini saya melawat rumah anak yatim dan asnaf ni dan berzakat, rumah ini diuruskan oleh ibu maryam. Dah berdaftar dengan JKM and etc....

Health & Fitness

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Khidmat Masyarakat

Pada pagi ini saya melawat rumah anak yatim dan asnaf ni dan berzakat, rumah ini diuruskan oleh ibu maryam. Dah berdaftar dengan JKM and etc....

Architecture

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

LATEST ARTICLES

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Khidmat Masyarakat

Pada pagi ini saya melawat rumah anak yatim dan asnaf ni dan berzakat, rumah ini diuruskan oleh ibu maryam. Dah berdaftar dengan JKM and etc....

Membantu kes 3 keluarga daif

Lama saya tak muncul kerja lapangan, tu hobi saya dan keluarga. Tapi sebab banyak tanggungjawab lain yang tertinggal lama, kami tak sempat nak ambil...

Sekali lafaz, Aiman Hakim dan Zahirah MacWilson sah bergelar suami isteri

NAMPAKNYA bukan Emma Maembong sahaja yang memilih tarikh 20 Februari 2020 untuk mendirikan rumah tangga. Pasangan pelakon popular Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza juga...

Aiman Hakim, Zahirah Macwilson nikah 20 Februari?

PELAKON Aiman Hakim Ridza memberi bayangan bahawa dia dan tunangnya, Zahirah Macwilson bakal disatukan sebagai suami isteri pada 20 Februari ini. Aiman menerusi akaun Instagram...

Yayasan dan Makmal ROSE memacu pencegahan kanser serviks di Malaysia

PETALING JAYA: Rata-rata kaum hawa masih lagi malu dan teragak-agak untuk menjalani pemeriksaan pap smear bagi mengesan kanser serviks. Bagi memudahkan kaum hawa di negara...

Dakwaan 100,000 pekerja terjejas akibat COVID-19 bersifat andaian – Mahfuz

KUALA LUMPUR: Timbalan Menteri Sumber Manusia Datuk Mahfuz Omar berkata dakwaan bahawa hampir 100,000 rakyat Malaysia akan kehilangan pekerjaan jika jangkitan COVID-19 berterusan sehingga...

‘Sumpah’ kekal milik Naim Daniel

KUALA LUMPUR: Lagu yang bertajuk Sumpah kekal milik penyanyi Naim Daniel dan Omar K sebagai penggubah lagu tersebut, tegas syarikat rakaman, World Peace Entertaiment...

Most Popular

DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit

Bagi saya anak muda BERSATU, DAP parti besar tapi berjiwa kecil dan sempit. Pemimpin utamanya bercita-cita besar ingin melihat Anwar Ibrahim sebagai PM. Inilah satu-satunya...

Pakatan Harapan tumbang, 4 perkara yang didakwa DAP menjadi punca

  Semua pun tahu, kini Pakatan Harapan menjadi pembangkang kembali selepas 21 bulan menjadi kerajaan. Selepas kejatuhan ini, pihak Pakatan Harapan telah melabel individu tertentu...

Program Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi

KOMUNITI Program: Ziarah kasih Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti budi Tarikh: 08.02.20 Jam: 12 tengahari Lokasi: Lembah Jaya Utara Alhamdulillah sekali lagi Srikandi Ampang bersama Persatuan Bakti Budi...

Khidmat Masyarakat

Pada pagi ini saya melawat rumah anak yatim dan asnaf ni dan berzakat, rumah ini diuruskan oleh ibu maryam. Dah berdaftar dengan JKM and etc....

Recent Comments